Δημιουργία Websites

Με την ίδια συνέπεια και ευαισθησία που φωτογραφίζουμε τα έργα σας ή τα έργα των συλλογών σας τόσα χρόνια, τώρα αναλαμβάνουμε και την δημιουργία σύγχρονων websites που ακολουθούν όλες τις σύγχρονες τάσεις του web design. Αναλαμβάνουμε επίσης την επανασχεδίαση του ‘’Site’’ σας και την ενημέρωση του με τις φωτογραφίες των νέων σας έργων με ειδικές τιμές. Πιο συγκεκριμένα, όλα μας τα websites πληρούν τις παρακάτω προδιαγραφές:

websites

Responsive

Tο website προσαρμόζεται σε διαφορετικές οθόνες (desktop, laptop, κινητά, tablets) ανάλογα με το μέγεθός τους, ώστε να εμφανίζει την πληροφορία με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ανά συσκευή.

Συμβατότητα

Το website εμφανίζεται σωστά σε όλες τις σύγχρονες εκδόσεις όλων των προγραμμάτων περιήγησης στο διαδίκτυο (browsers) όπως Mozilla Firefox, Google Chrome, Internet Explorer, Opera Browser κ.α., ανεξαρτήτως πλατφόρμας και λειτουργικού συστήματος.

SEO friendly

Ο κώδικας είναι φιλικός προς τις μηχανές αναζήτησης (SEO friendly), ώστε να διευκολύνεται ο εντοπισμός του από τα bots που αυτές χρησιμοποιούν.

Ταχύτητα

Βασικό μέλημα του website είναι η γρήγορη φόρτωση και η ταχύτητα απόκρισης. Για το λόγο αυτό οι εικόνες που ανεβάζετε βελτιστοποιούνται αυτόματα από το σύστημα, ενώ γίνεται χρήση τεχνικών caching για την ταχύτερη εξυπηρέτηση του περιεχομένου.

Φιλικό διαχειριστικό περιβάλλον

Διαχειριστείτε μόνοι σας το περιεχόμενο χωρίς να χρειάζονται εξειδικευμένες γνώσεις και χρήση κώδικα HTML. Μπορείτε εύκολα να εισάγετε στις καταχωρήσεις σας κείμενο, εικόνες ή ακόμα και βίντεο.

Μαζικό ανέβασμα έργων

Ακόμη κι αν το περιεχόμενό σας αποτελείται από εκατοντάδες έργα, το ανέβασμά τους μπορεί να γίνει μαζικά. Απλώς “πετάξτε” τις εικόνες και περιμένετε να ανέβουν!

Εκδηλώσεις

Ως καλλιτέχνης συμμετέχετε συχνά σε εκδηλώσεις και εκθέσεις που μπορείτε να προβάλλετε στο website σας, τόσο στην αρχική σελίδα όσο και με πλήρεις, αναλυτικές καταχωρήσεις. Μάλιστα, ι εκδηλώσεις εμφανίζονται στην αρχική μόνο για όσο διάστημα διαρκούν και όταν εκπνεύσουν παύουν να είναι ορατές.

Gallery έργων

Τόσο στην αρχική όσο και στις σελίδες των συλλογών, έχετε τη δυνατότητα να προβάλλετε τα έργα σας μέσω gallery εικόνων. Οι gallery είναι φτιαγμένες ώστε να μπορούν να δεχτούν και να παρουσιάσουν εικόνες διαφορετικών αναλογιών χωρίς να απαιτούν από εσάς να «κόψετε» τα έργα σας σε συγκεκριμένη διάσταση.

Αναζήτηση

Ο επισκέπτης μπορεί να πραγματοποιήσει αναζητήσεις βάσει λέξεων-κλειδιών σε όλα τα περιεχόμενα του ιστοχώρου.

Φόρμα επικοινωνίας

Ο επισκέπτης μπορεί να συμπληρώσει το όνομα, το e-mail και το σχόλιό του και να το στείλει με το πάτημα ενός κουμπιού. Το μήνυμα φτάνει σε εσάς μέσω e-mail.

Προσθήκη κοινωνικών δικτύων

Στο κάτω μέρος του website μπορείτε να εμφανίζετε links προς τα κοινωνικά δίκτυα στα οποία δραστηριοποιείστε. Υποστηρίζονται όλα τα δημοφιλή κοινωνικά δίκτυα (Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest κ.α.) και εάν κάποιο λείπει μπορείτε απλά να μας ζητήσετε να το προσθέσουμε.

Παρακολούθηση επισκεψιμότητας

Το website μπορεί να συνδεθεί με το Google Analytics, που παρέχει στον διαχειριστή αναλυτικά στοιχεία για την επισκεψιμότητα των σελίδων του.

Φωτογράφιση έργων τέχνης και ξενοδοχείων, κατασκευή website